Kurs

BARN MED ÉN VOKSEN 2-3 år
Lek, dans og rytmelæring for de aller minste med følge. Kurset vektlegger samspill mellom barn og voksen. Vi legger vekt på gjenkjennelige sanger og musikk. En koselig og trygg start.


MINIDANS 3-5 år
Dans, trening og lek etter barnas favorittmusikk. Morsomt og tilrettelagt for de minste. Kurset er nøye tilpasset barnas alder og utvikling. Vi legger vekt på rytme, styrke, balanse og koordinasjon – det skal være gøy å danse og leke. Enormt populært. 


JUNIORDANS 6-8 år
Dans, rytme og styrketrening til tøff musikk. Kurset er inkluderende og vektlegger danseglede. Vi har godt samhold. Morsomme danser med høyt tempo som alle får til.


HIP HOP fra 5 år
Kursene inneholder kule og varierte hip hop moves, enkel rytmeforståelse og morsom koreografi. Tilpasset nivå og alder.


MODERNE fra 8 år
Her undervises de grunnleggende teknikkene på en lett og forståelsesfull måte. Koreografier godt tilpasset nivå og alder. Fokuset er også her på mestring og danseglede. Kurset kan gjerne kombineres med JuniorDans, Hip Hop og Slow. Dette er ikke et konkurranseparti.


GRUNNKURS fra 8 år
Herlig kombinasjon av rytme, fart og tempo i freestyle og rolige og smidige ballettaktige bevegelser i slow. Lett forståelige grunntrinn i begge stilene som settes sammen til morsomme koreografier. Alt sammen for å bygge mestring og økt danseglede. Heller ikke her er fokuset på konkurranser. Kurset kan gjerne kombineres med Dansemix-gruppe.


TURN OG DANS fra 8 år
For deg som elsker turn og akrobatikk, kombinert med dansetrening til kul musikk. Vi legger vekt på håndstående, brooverganger, hjul og araber. I tillegg læres morsomme klassedanser. Alt nøye tilpasset nivå og alder.


DANSESTJERNER / PARADANS
Dans, kondisjon og balansetrening for personer med spesielle behov. Her er det høy humørfaktor, masse danseglede og herlig vennskap. Inkludering vektlegges og vi har fellestreninger med de øvrige danserne. Et av våre favorittpartier. Vi har plass til flere Dansestjerner.
Støttet med midler fra Norges Danseforbund.


KONKURRANSEDANS
Vi har et bredt tilbud til alle som har lyst til å konkurrere uansett alder, nivå og dansegren. Follo Dansestudio har i over 20 år hatt dansere som hevder seg svært godt både nasjonalt og internasjonalt. Vårt trenerteam samarbeider godt og holder et høyt faglig nivå. Vårt mål er å se, ivareta og utvikle hver enkelt danser.