Kurs

BARN MED ÉN VOKSEN 2-3 år
Lek, dans og rytmelæring for de aller minste med følge. Kurset vektlegger samspill mellom barn og voksen. Vi legger vekt på gjennkjennelige sanger og musikk. En koselig og trygg start.

MINIDANS 3-5 år
Dans, trening og lek etter barnas favorittmusikk. Morsomt og tilrettelagt for de minste. Kurset er nøye tilpasset barnas alder og utvikling. Vi legger vekt på styrke, balanse og koordinasjon – det skal være gøy å danse og leke. Enormt populært. 

HIP HOP fra 5 år
Kursene inneholder kule og varierte hip hop moves, enkel rytmeforståelse og morsom koreografi. Tilpasset nivå og alder. 

JUNIORDANS 6-8 år
Dans, rytme og styrketrening til tøff musikk. Kurset er inkluderende og vektlegger danseglede. Vi har godt samhold. Morsomme danser med høyt tempo som alle får til.

SATSNINGSPARTI under 10 år
Konkurransetrening for de som har lyst til å trene mer og være med på konkurranser. På våre konkurranser kommer alle under 10 år til finalen og får samme flotte pokal. Alle får danse like mye og ingen bedømmes. Her vektlegges kun mestringsfølelse og selvtillit.

TURN OG DANS
For deg som elsker turn og akrobatikk, kombinert med dansetrening til kul musikk. Vi legger vekt på håndstående, brooverganger, hjul og araber. I tillegg læres morsomme klassedanser. Alt nøye tilpasset nivå og alder.

DANSESTJERNER
Dans, kondisjon og balansetrening for personer med spesielle behov. Her er det høy humørfaktor, masse danseglede og herlig vennskap. Inkludering vektlegges og ofte kjøres fellestreninger med de øvrige danserne. Et av våre favorittpartier. Vi har plass til flere Dansestjerner.

FREESTYLE
Veldig populært i hele Europa. Den største og kuleste danseformen i Norge. Freestyle er fart, rytme, spenst og koordinasjon. Vi danser selvfølgelig etter discomusikk. Lett å lære, gøy å danse. Vi garanterer at du får det til.